Legal scan arbeidsrecht. Ga met een gerust gevoel 2022 in!

Posted on Posted in Algemeen, Arbeidsrecht

Waarom een legal scan arbeidsrecht?

Wet en regelgeving veranderen continue. Zeker op het gebied van het arbeidsrecht. Het is daarom noodzakelijk om met enige regelmaat inzicht te verkrijgen of uw bedrijf de wet nog naleeft en contracten up-to-date zijn. Een legal scan kan hierbij behulpzaam zijn.

Door het uitvoeren van een legal scan krijgt uw inzicht in wat er goed gaat binnen uw onderneming en welke punten verbeterd kunnen worden. Een arbeidsconflict kan zomaar ontstaan. Door juridische risico’s in kaart te brengen, bent u hierop beter voorbereid.

Waar kijk ik naar bij een legal scan arbeidsrecht?

Bij een legal scan arbeidsrecht kijk ik naar alle aspecten binnen uw onderneming op het gebied van het personeel. Daarbij kunt u onder meer aan de volgende onderwerpen denken:

  • Review arbeidsovereenkomsten;
  • Review personeelshandboek;
  • Is er een CAO van toepassing;
  • Bent u verplicht een ondernemingsraad in te stellen;
  • Hoe is het pensioen van uw werknemers geregeld?
  • Heeft u een verzuimbeleid en handelt u in overeenstemming met de wet Verbetering Pootwachter?

Aanbod

Ga met een gerust gevoel 2022 in. Laat nu nog kosteloos een legal scan arbeidsrecht uitvoeren. Na het afronden van de legal scan ontvangt u van mij een advies waarin ik eventuele risico’s benoem en een voorstel doe op welke wijze deze risico’s kunnen worden opgelost of kunnen worden geminimaliseerd. Het kost u niets, maar u krijgt er wel een gerust gevoel voor terug. 

Bent u geïnteresseerd neem dan contact met mij op via LinkedIn of via e-mail roeland@hartmanlegal.nl. Ook vindt u al mijn contactgegevens op www.hartmanlegal.nl.