Tarief

Formule Hartman Legal

Hartman Legal onderscheidt zich door volledige transparantie over de kosten. Niet meer uurtje – factuurtje, maar onbeperkt juridisch advies tegen een vast tarief per maand. Duidelijkheid die twee kanten op werkt.

Alle diensten met betrekking tot het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en verzuimbegeleiding worden aangeboden onder deze formule.

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismaking bij u op kantoor brengen wij gezamenlijk de juridische behoefte van uw onderneming of organisatie in kaart. Aan de hand daarvan wordt een op uw bedrijf geënte offerte opgesteld, met daarin de omschrijving van de te leveren diensten en uiteraard de prijs per maand.

Aangezien de toekomst lastig te voorspellen is, spreken wij af dat de afspraken elke drie maanden worden geëvalueerd waarbij de prijs omhoog of omlaag kan worden bijgesteld. Dit is afhankelijk van de intensiteit waarin in de praktijk gebruik wordt gemaakt van de afgesproken diensten. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald.

Vaste prijs per opdracht

Uiteraard is het ook mogelijk om per opdracht een vaste prijs af te spreken. Ook in dit geval bespreken wij graag uw wensen.

Uurtarief

Gaat u liever een dienstverleningsrelatie aan met Hartman Legal op basis van een uurtarief? Ook dat is mogelijk.

Wij informeren u graag nader over de door Hartman Legal gehanteerde uurtariefen voor de verschillende werkzaamheden.